مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارتقا پست سازمانی

اینجانب درسازمان دولتی مشغول به خدمت هستم در زمان خدمت سیکل داشتم وسال ها به تحصیل ادامه دادم وتونستم مدرک لیسانس مرتبط شغلی اخذ کنم ولی متاسفانه بعد33 خدمت وباوجوداینکه رزمنده جانباز هستم ولی هنوز متصدی هستم وپست کارشناسی به من نمیدهند با وجود این که تمامی دوره های مرتبط را هم گذرانده ام.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تغییر پست سازمانی بدون کاهش رتبه یا حقوق در اختیار مدیر مربوطه است .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق بنیاد جانبازان اقدام نمایید تا مدیر مربوطه با شما مساعدت‌های لازم را به عمل بیاورد بیاورد