مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام وقت شما بخیر
من چندسالی هست در فروشگاه پوشاک فروشنده هستم
امسال برای ادامه کار بهم پیشنهاد شراکت شده
قرار بر این هست سرمایه از مدیر و کار از من، و در پایان ماه سود حاصل رو 50، 50 تقسیم کنیم
در این صورت تمام هزینه های مربوط به فروشگاه مثل قبوض مصرفی، خرید لوازم مورد نیازو.. رو باید نصف نصف پرداخت کنیم
میخواستم ببینم با توجه به اینکه مدیر فروشگاه خودشون صاحب ملک هستند آیا من موظفم سهم اجاره بها به ایشون پرداخت کنم؟ یا ملک جزو سرمایه ایشون حساب میشه؟
ممنون میشم زود بهم جواب بدید
چون زمان زیادی برای فکر کردن ندارم
با سپاس

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
این موضوع بسته به توافق شنا دارد .
اگر مغازه و جنس از ایشان باشد به نظر تقسیم شود 50 و 50 غیر منطقی است
ولی در هر صورت تمام این مسائل به توافق شما ارتباط داره و باید میزان سرمایه گزاریها در صورت تقسیم سود مساوی تقریبا توازن داشته باشد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید به نظر می رسد این نوع شراکت (بالمناصفه) دوام چندانی داشته و یا با قصد خیر و همکاری بدون در نظر گرفتن عدم تناسب درصد سهم سرمایه گذاری از یکطرف و سهم کار از طرف دیگر دوام باشد چونکه تمام سهم سرمایه گذاری اعم از تهیه فروشگاه و سرمایه خرید اجناس و سرمایه در گردش از یکطرف است و طرف دیگر صرفاً نقش کارگر یا کارمند فروشنده که می بایست صرفاً حقوق بگیر باشد را داراست مگر قصد و منظوری در این نوع از شراکت باشد که مخفی و مستور باقی مانده باشد !!! ضمن اینکه ورود به عقد شراکت عجله بردار نیست و بهتر است قبل از ورود به آن همه جوانب آنرا سنجیده و در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر وکیل کاربلد و باتجربه از خدمات مشاوره ای یا حقوقی وکیل موصوف در این زمینه بهره وافی را ببرید .