مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام جعل امضا

مدیر اداری برای مدیرعامل به دروغ نامه ای نوشته و ادعا کرده حکم کارگزینی که بابت حکم مدیریتی من بوده و توسط ایشان صادر نشده و ایشان بی اطلاع است و امضاء ایشان جعل شده و خودش هم از این نامه بی خبر است و مهر هم در اختیار نداشته است.

مدیرعامل هم بدون بررسی به همین گزارش مدیر اداری استناد کرده و به همه دستگاه ها و کمیته انضباطی نامه زده و استناد کرده طبق نامه مدیر اداری نامه صادره حکم کارگزینی من جعلی میباشد عملا من را زیر سوال برده و بی آبرو کرده و چندین ماه است به این جرم بیکار شدم.

آیا مخاطب نامه مدیر اداری؛ مدیرعامل بوده ؛ من میتوانم از مدیر اداری و مدیرعامل بابت این اتهام شکایت کنم ؛ اگر بله به چه جرمی میتوانم شکایت کنم؟ در نامه اسمی از من نیاورده که من جعل کردم فقط به دروغ گفته حکم فلانی جعلی است و من صادر نکردم در صورتی که نامه درست و جعلی نیست.

حدود ده عدد نامه با مهر و امضاء مدیر اداری در اختیار دارم آیا با این ده نامه میتوانم جعلی نبودن امضا اثبات کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات جعلی نبودن و صدور رای قطعی می توانید شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت عدم اثبات جعل می‌توانید شکایت داشته باشید