مشاوره حقوقی رایگان - فسخ تعهد نامه

با سلام و‌خسته نباشید در یک‌ کوچه ای که در طرح هادی روستایی بن بست نمیباشد و یک قاضی محترم جهت صدور رای شخصا از کوچه معاینه فرموده اند و همچنین از 2کارشناسان رسمی از سوی 2 شعبه جدا از هم کوچه را عمومی اعلام نموده اند ...تعهد نامه ای از سوی اهالی کوچه امضا نموده ام که از کوچه فقط در ایام کشاورزی استفاده کنم و اگه قصد فسخ تعهد نامه را داشته باشم با توجه به عمومی بودن کوچه اهالی میتونند از عبور و مرور کوچه مزبور جلو گیری نمایند..

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر کوچه عمومی است همه می توانند استفاده کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید در صورتی که کوچه عمومی می‌باشد متعلق به همه است