مشاوره حقوقی رایگان - در دادگاه حقوقی چگونه ایراد و جرح شهود کنم؟

ایا به قاضی دادگاه میتوان بصورت شفاهی بگم که طبق ائین دادرسی مدنی شهود شاکی از اشنایان نزدیک شاکی است که من انها رو میشناسم و در مقام تشخیص صالح بودن یا نبودن بنده نمیباشند که برعلیه بنده شهادت بدهند. یعنی صلاحیت دادن شهادت برعلیه بنده رو ندارند. در دادگاه حقوقی چگونه ایراد و جرح شهود کنم؟ ایا نیاز به ثبت دادخواست یا تنظیم شکوائیه بر علیه شهود شاکی نیاز هست یا خیر؟ لطفا راهنمایی دقیقی کنید.

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما درجلسه رسیدگی قبل ازاینکه شهود ادای شهادت کنندمطالب خودرابیان کنید.