مشاوره حقوقی رایگان - رای اکثریت ساکنین در تصمیم گیری

من مالک یک واحد از 17 واحد مسکونی ساختمان می باشم. ما در اردیبهشت 1402 یک هیئت مدیره سه نفره انتخاب کردیم و در حال حاضر 2 نفر از اعضا بر دلیل اختلاف انصراف دادند و تنها یک نفر که خانم هست باقی مانده 9 واحد طرف دار این خانم هستند. برای مثال این خانم مدیر تصمیم می گیرد پارکینگ همکف را زیبا کند با نصب کناف و اضافه کردن روشنایی و رنگ کردن پارکینگ این موارد را با 9 واحدی که طرفدارش هستند اعلام و تاییدیه آنها را می گیرد و اعلام می کند که اکثریت موافق هستند و کسی اعتراض نمی تواند بکند .
آیا رای اکثریت ساکنین همیشه از لحاظ اجرایی الزام آور برای همه ساکنین ساختمان مسکونی می باشد؟
و چگونه می توان از تبانی جلوگیری کرد ؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای هزینه های زیبا سازی باید تمام مالکین رضایت داشته باشند و با نظر اکثریت ممکن نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله
باید توافق کنید تا مسالمت آمیز حل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تصمیم می‌بایست با اکثریت اشخاصی باشد که متراژ را در اختیار دارند و اکثریت عددی نیز داشته باشند