مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری خانواده واقعی

سلام من 21 سالمه مجردم و فرزند خوانده هستم میخواستم بدونم آیا بدون اجازه پدر و مادر خوانده میتونم پیگیر کارهای اداری جهت پیدا کردن خانواده واقعیم باشم و اینکه برای رفتن به بهزیستی به چه مدارکی نیاز دارم ممنونم.

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام نیازی به اجازه کسی ندارید به مرجعی که حضانت شما را واگذار نموده مراجعه نمایید و مدارک شناسایی را همراه داشته باشید