مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام وقتتون بخیر ببخشید بنده یک ماشین وکالت زدم که تو وکالت نامه به موکل هم حق توکیل داده شده و از زمان وکالت نامه گذشته و هنوز پلاک عوض نکردن چکار کنم که پلاک رو عوض کنن؟ و اگر خلافی پیش بیاد آیا بر عهده من است؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر مبایعه نامه نداشته باشید قانون شما را مالک میشناسدو میبایستی برای فک پلاک خود در شورای حل اختلاف اقدام کنید.