مشاوره حقوقی رایگان - غیرفعال کردن پلاک فک شده

سلام وخسته نباشید/
من 3تا ماشین داشتم چندسال پیش فروختم وپولم رو هم گرفتم و وکالت بهشون دادم برا تعویض پلاک. الان متوجه شدم که تعویض پلاک نکردنو هیچگونه مشخصاتی از خریدارها و آدرس هاشون ندارم. لطف کنید یه راهنمایی بکنید که غیر فعالشون کنم پلاک ها رو؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید دادخواست فک پلاک دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایستی دادخواست فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب راهور مراجعه و با ارائه کدملی خود استعلام مالکیت ماشین ها را بگیرید و سپس نسبت به توقیف پلاک و خودرو اقدام کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
از طریق راهور نسبت به توقیف پلاک اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فک پلاک بدید و درخواست توقیف هم داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست فک پلاک و توقیف خودرو را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق راهور درخواست توقیف پلاک کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید دادخواست فک پلاک و تعویض پلاک راتقدیم نماییدهمچنین ازطریق راهور درخواست توقیف پلاک راتقاضانماییدرصورت نیازبه ،راهنمایی کامل تر می توانید از طریق داد راه تماس بگیرید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام با مراجعه به راهور از وضعیت ماشین استعلام بگیرید و دادخواست فک پلاک تقدیم نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بایستی دادخواست فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبایعه نامه داشته باشید شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را اقامه نمایید یا در راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را
مطرح نمایید
و اگر مبایعه نامه ندارید جهت مشاوره تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید