مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام من ماشینم رو فروختم به یه آقای تهرانی خودم کرمانشاه هستم وکالت چند ماهه برا تعویض پلاک دادم متاسفانه ب دلیل سهل انگاری خودم هیچ قولنامه یا سند کتبی ننوشتیم طرف پول منو داد و ماشین منو برد حالا میترسم بره خلافی انجام بده هرچی هم میگم بیا قولنامه کنیم جواب نمیده تکلیفم چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه نداشته باشید ممکن است در طرح دعوا به مشکل بخورید
دادخواست فک پلاک بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما چون مبایعه نامه ندارید نمی توانید دادخواست مطرح نمایید مگر. ..
جهت ارائه راهکار تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق راهور توقیف پلاک کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست فک پلاک به استناد شهود و وکالت و...مطرح نمایید نسبت به توقیف از طریق راهور اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست فک پلاک بدهید و قبل از آن مقدمات آن را مهیا نمایید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دستور موقت اخذ نمایید و پلاک توقیف کنید و آنگاه الزام به فک پلاک مطرح نمایید
راه حل وجود دارد