مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام چک من برگشت خورده و غیابا محکوم شدم. چک امانت بود اما من شکایت خیانت کردم. چک فقط امضا داشت و من رسید داشتم. طرف زیر رسید زده و من تو شکایت خودم درخواست کارشناس کردم و کارشناس اول تایید کرد که چک با دست خط من نیست و امضا مال من است و رسیدی که از ایشان گرفتم هم با شیطنت ایشان امضا و تاریخ و اسم شخص داخل امضا با دستخط طرف مقابل بوده. که کارشناس اول تایید کرده.
در کل طرف مقابل کارفرمای بنده بوده.
و بعد هم رفته شکایتی دیگر مبنی بر یک قرارداد کرده که بین خودش و یک شرکت دیگری که اول اسم من داخلش نبود اما بعد از آن اسم من را داخل آن قرارداد به عنوان نصاب سازه گلخانه آورده اند و فردای آن روز بعد امضای قرارداد، من از کار رسما بیرون رفتم و رسیدی بابت جبران خسارت دادم (خراب شدن 75 پایه ستون گلخانه 70*70*70) اما قرارداد اجرا نشد یعنی من از کل کار رسما بیرون امدم و شاهدین هم بودند. متاسفانه تاریخ قرارداد و اسم بنده را دست کاری کرده اند ولی من اصل این مدارک را ندارم.
کارفرما هیچ نسخه قراردادی به من نداد و هیچ نسخه رسیدی هم به من نداد و گرو کشی کرد بابت خرابی پایه ها و من را در معضورات قرارداد و من بخاطر اینکه رضایتش رو جلب کنم زیاد پیگیر نشدم .
حالا از قرارداد استفاده کرده و از رسیدی که ان چیزی نبود که من امضا کردم و حتی قرارداد ،
حالا نمیدونم چکار کنم
حالا بابت برگشت چک بنده مبلغی فانتزی و چندین برابر در ان نوشته و من محکوم شدم و حکم جلب بنده آمده .
بعد از شکایت من از ایشان بابت خیانت در امانت و کارشناسی رسید و لاشه چک و تایید اولین کارشناس حالا درخواست تجدید نظر نظر کرده و قاضی کارشناس سه نفره معرفی کرده .
ایا سه کارشناس بعدی می توانند رای کارشناس اول را رد کنند؟؟؟؟؟
ایا اگر تایید نشود به نفع بنده چه حکمی صادر می شود؟
اگر به نفع بنده صادر شود چه حکمی صادر می شود و آیا شکایت اولیه ایشان و حکم جلب بنده لغو می شود؟
بنده تجدید نظر و واخواهی دادم اما قاضی نپذیرفت
روی شکایت دوم که بنده هیچ نسخه اصلی از شکایت ندارم و حتی از رسید چکار باید بکنم؟
چون حکم جلب بنده وجود داشت دادگاه نرفتم بابت شکایت دوم کارفرما بابت قرارداد و فقط از طریق الکترونیکی لایحه دفاعیه دادم ولی دادگاه بعد از آن کارشناس معرفی کرده
حالا بنده چکار باید بکنم درحالی که این شخص یک مطالبه خسارت از من دارد ولی به دو روش از من شکایت کرده و از مدارک سو استفاده کرده و می کند و زندگی من را نابود کرده است.
به چند شرخر پول داده مزاحم من و خانمم بشوند و در محل کار خانمم مزاحمش شدن و روستای ما ابرویم را برده است
حالا تمام حسابهای من مسدود شده حتی حساب یارانه
این اقا شاهدین رو ترسانده و حاضر به شهادت نیستند و همشون هم ولایتی ایشان هستن عملا بنده کرد هستم و ایشان دزفولی هستند با شاهدین.
بارها سعی کردم راضیشون کنم اما ایشان دنبال زیاده خواهی هستند.
وکیل بنده را هم تهدید کرده بودند. و حس کردم به ایشان کمک میکند تا من.
وکیل دیگری گرفتم که از من 6.5 میلیون پول میخواهد که من ندارم .
حالا نمیدانم چه کنم
بنده زیر دینم نزدم . اما ایشان پولی را میخواهد که ده برابر خسارتش است.
من از شاهدین فقط شماره تماس دارم متاسفانه
تنها راه اثباتم شاهدین هستند که شهادت نمیدهند
چگونه حساب یارانه زن و بچم را رفع مسدودی کنم.؟؟؟
بابت قرارداد و رسیدی که هیچ نسخه اصلی ندارم چکار کنم ؟؟؟؟؟و امضای پشت سفته که من هیچ کاری بعد قرارداد انجام ندادم و قبل از قرارداد بوده و هیچ قراردادی تا قبل از ان بین من و کارفرما نبوده
اگه من بخواهم حکم جلبم به شیوه ای لغو بشه چکار کنم؟؟؟؟؟
آیا میتوانم درخواست تقسیط کنم ؟؟؟؟؟
من که پولی ندارم
پول این چک را پرداخت کنم پس شکایت قرارداد چه میشود ؟؟؟؟؟؟
چطور در مورد قرارداد ثابت کنم که این قرارداد را من از آن خارج شدم درحالی که نسخه اصلی ندارم جز کپی و حتی از رسید هم نسخه ای ندارم جز کپی.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور شاهدین رو بیارم دادگاه؟؟؟؟؟ ادرسی بجز شماره تماس ندارم
ایا در شکایت دوم بابت قرارداد میتوانم ثابت کنم که چک بنده را برگشت زده و .....؟؟؟؟ روی قرارداد چه تاثیری داره.
دوستان به خدا چون کرد هستم تو دزفول به هرکی میگم دنبال پول زیاد و طرفداری از ایشان هستن چون همشهری هستند.
جدا به وکلا هم مشکوک شدم و جدا پولی ندارم که کاری بکنم.
ان وکیل یه خانم بود که یک میلیون بهش دادم اما هیچ کاری برایم نکرد
حالا گیر افتادم تو دست یک شیطان
زیر حقیقت هم نزدم خدارو شاهد میگیرم
یه راه امیدوارکننده جلوم بگذارید.
از 24/12/98 بهم فرصت داده دادگاه که با کارشناس هماهنگ کنم
خدایا به امید تو.

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام از طریق وکیل اقدام کن
به هرحال باید هزینه کنی