مشاوره حقوقی رایگان - مطابقت سند ملک با قسمتی از راه شوسه اصلی

سلام ما تو زمین پدرشوهرم داریم خونه میسازیم که در کناریه راه شوسه ولی وصل به جاده اصلی هستشو چون روستا هستش شخصی ادعا کرده که سندشون شامل قسمتی از کوچه و حریمش و یکی دومتر بیشتر که دقیقا میشه دم در خونه ما مطابقت داره و میخواد بگیره در این صورت ما هیچ راهی واس رفت و امد نخواهیم داشت ایا میتونه راه شوسه و حریمش رو بگیره؟

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
اگر سند رسمی دارن قانون ایشون رو مالک زمین میدونه

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام طرح هادی روستا محل را چی عنوان کرده؟ راه هستش یا خارج از طرح هادی هست؟ طرح هادی مهمه. البته ممکنه سندش مشاعی باشه و نتونه اثبات کنه