مشاوره حقوقی رایگان - انحصار ورثه ملک بین سه وارث که یکی محجور است

با سلام
ملکی از مادربزرگم به ارث برای پدرم٫عمه و عموی محجور مانده که قصد فروش سهم پدر از این ارثیه را داریم.
اختلاف خانوادگی بین پدرم و خواهرش وجود داره و عمه قیم برادر محجورش هست
شورای حل اختلاف پرونده انحصار وراثت رو حکم نهایی داد و ورثه و سهم الارث هرکدام رو مشخص کرد.
اظهارنامه مالیات بر ارث به دارایی داده شد
مراحل بعدی رو نمیدونیم باید چیکار کنیم راهنمایی کنید.

در ضمن نمیدونیم سهم عموی محجور از خانه پس از فروش متعلق به قیمش هست یا پس از فوتش بین خواهر و برادرش تقسیم میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حالاباید برای تقسیم دادخواست دهید دادخواست تقسیم ترکه واز طریق دفتر خدمات قضایی ثبتش کنید