مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن برای موتور سیکلت قولنامه ای

سلام من میخوام موتور مزایده ای بخرم ولی هیچی ندارد و نفر اولی که خرید قولنامه فروشگاه داره اون هم الان نیست ولی نفر دومی میگه من هم قولنامه میدم که موتور مشکلی ندارد میتونم
با قولنامه فروشگاه برم دنبال سندش اگر سند سفید باشد یا اگر صاحب سند دارد چطوری پیدا کنم
موتور فاقد پلاک و 94 هستش

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهین علیه خوانده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی مزایده انجام بگیرد و وسیله‌ای فروخته شود مطابق قانون خاص خود می‌توان از شرکت سازنده تقاضای سند و مدارک نمود