مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی به پسر

سلام پسرم
چند سال پیش توسط یکی از کله گنده های محلمون که ارازل هست و عرق خوره و خلافکاره به من تجاوز شد
اون روز همه چیز بهم کردن گاز اشک اورو با چاقو تهدید کردن منم ترسیده بودم واقعا
دو نفر بودن
بعد یک سال اینا گذشت
و هنوز پیگیرم بود که دوباره من رو بگیره تجاوز کنه
بعد 1سال دوباره من رو با دوستاش گیر آورد دوباره تجاوز کرد
الان باز 2سال این ها گذشته دوباره پیگیرم هست و فضای مجازی هی پیام میده میگه بیا پیشم
نیای فیلماتو داخل گروه ها میندازم دوستات ببینند و جلو همه آبروت بره
واقعا نمیدونم از دست این چی کار کنم تا ولم کند
به خاطر این نمیتونم یک روز نفس راحت بکشم
هر روز مزاحمم میشود.
بخاطر این کلا حتی نمیتونم از طرف پارک محلمون هم رد بشوم
چون زیاد اونجاها هس
دوستان واقعا چی کار کنم دست از سرم بردارد؟
شکایت هم نمیتونم بکنم خجالت میکشم از پسر بودنم که میترسم آبروم برود.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان آدم ربائی و تجاوز به عنف و تهدید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

راهی جز شکایت و اثبات ادعای خود ندارید.