مشاوره حقوقی رایگان - گزارش رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید
من یک سوالی داشتم این که اگر کسی به کسی دیگر خیانت کند ماهم می‌خواستیم از پلیس کمک بگیریم،چه کاری کنیم؟
نمیخواهیم آن شخص خیانت کار بفهمه که ما داریم جاسوسی اش رو میکنیم،اما میخوایم جلوی یک زندگی و آن شخص خیانت کا رو بگریم که زندگی یک خانواده ازهم نپاشد؟
اگر میشه در این زمینه من رو راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با این شرایط کاری نمیشه کرد
شما به شوهر یا خانواده شخص اعلام کنید

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر زندگی شخصی شما نیست دخالت نکنید بهتره مشاوره تلفنی درخواست کنید