مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ملک مشاع زوجین توسط زوجه

سلام ببخشید من مدت هشت سال ازدواج کردم سه دونگ منزل مشترکمان را به نام خانومم زدم و در آن منزل زندگی می‌کردیم بدونه هیچ مشکلی الان دوسال هست که خانم مانع ورود بنده به منزل مشترکمان میباشد با توجه به این که بنده تمکین را گرفته ام و صورت جلسه های کلانتری هستن الان دو سال خانم منزل را تصرف کرده آیا من میتونم به خاطر این اجرت المثل از خانم بگیرم و آیا خانم می تواند درخواست اجرت المثل کند برای منزل چون کن را تهدید کرده که بابت هشت سال اجرت المثل میگیرم طی این هشت سال چند بار خونه رو جابه جا کردم و خودم باز پول اضافه میکردم که منزل بزرگتر تهیه کنم.

پاسخ ها :

امین یزدان پناه

جناب آقای امین یزدان پناه :

سلام و عرض ادب دوست عزیز هریک از مالکین مال مشاعی می‌توانند در صورتیکه مال مشاع تحت ید و استفاده کامل یکی باشد از طرف مقابل تقاضای پرداخت اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را بنماید.موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر همسرتان ثابت کند که قصد نداشته مجانی این منزل را در اختیار شما بگذارد میتواند اجرهالمثل دریافت کند