مشاوره حقوقی رایگان - عدم تبرع

سلام منزل مسکونی را با همسرم خریداری کردیم که در مبایعه نامه قید شده دو طرف به صورت 3دانگ 3 دانگ خریداری کرده اند و در زمان خرید چون مبلغی که از فروش خانه قبلی به حساب همسرم واریز شده بود چک های خرید خانه جدید رو همسرم داد و الان همسر من با دلیل به عدم تبرع بودن قصد گرفتن 3 دانگ من رو دارد چه دفاعی می توانم بکنم و حقم رو بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دعوا تخصصی است حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
‌ادعای خود را می‌توانید اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

یک وکیل

به وکیل دلدگستری مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارکی که دال بر پول شما بوده ارایه بدهید در غیر این صورت دادخواست تقابل مهریه بدهید تا تهاتر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات کنید این پول متعلق به شما بوده جهت مشاوره تماس بگیرید نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مدارکی در این زمینه دارید میتوانید ارایه دهیدتا به حق خود برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام.
با استناد به قولنامه و واریزی های معامله قبلی میتونید اثبات کنید که نصف مبلغ مذکور حاصل معامله قبلی بوده که شما هم به نصفه سهم داشتین

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا دادخواست و مدارک باید بررسی شود. شما می توانید اقدام به تنظیم لایحه ای با استناد به مدارک واریز وجه و... نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدارکی دارید که نصف آن متعلق به شما بوده به دادگاه ارائه کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی دارد که خانه قبلی به نام چه کسی بوده است اگر آن را نیز سه دونگ شریک بودی ثمن فروش خانه قبلی باید به حساب هر دوی شما واریز میشدو اگر نه حق با همسرشمااست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مبایعه‌نامه است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست با وکیل دادگستری محل خود مشاوره و با اختیار نمودن وکیل دادگستری اقدام نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر دقیق باید مبایعه مذبور را برسی کنم و با شما گفت و گوی متقابل داشته باشم
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تبرعی بودن و مجانی بودن یک موضوع امری خلاب اصل است و شخصی که مدعی تبرعی بودن است بایستی این موضوع را به اثبات برساند و بار اثبات بر دوش وی خواهد بود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

مدارک اثباتیمبنی بر پرداخت پول شما بوده ارایه بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه خانه قبلی هم بنام شما بوده تا مبلغ فروش خانه قبلی معاف از پرداخت ثمن هستید.
اما مابقی را می تواند درخواست کند.
همچنین شما می توانید مهریه خود را اجرا بگذارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر ثابت نمایید وجوه را شما پرداخت نموده ایید مشکلی نخواهد بود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
همسرتان باید تبرعی بودن را اثبات کند
همچنین شما میتوانید باکمک وکیل، یک لایحه تخصصی به دادگاه ارائه دهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر ثمن را ایشان پرداخت کرده و حالا ادعای عدم تبرع دارد صرفا میتواند مطالبه وجه مطرح نموده و ثمن پرداختی را دریافت کند نه منزل خریداری شده را.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام
همسرتان فقط می تواند وجه چک ها را از شما مطالبه کند و حقی نسبت به ملک ندارد..

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکانپذیر نمی باشد چون بار‌اثبات دعوی بر عهده ی همسر شما است و در نهایت فقط میتواند مطالبه ی وجه نماید و نمی تواند 3 دانگ زمین را بخواهد