مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن مالکیت 3 ملک از 6 دنگ

با درود فراوان....اینجانب 5 سال پیش منزلی به ارزش 154 میلیون تومان همراه با همسر خود (زن) خریداری نموده، که از این مبلغ 13 میلیون نقد ،7 میلیون انتقال کارت و مجدد 7 میلیون انتقال کارت.و نهایت 35 میلیون وام که در مجموع حدودا نصف پول خونه را بنده متحمل شده ام به همسرم داده و ایشان برای خرید خانه اقدام کردند.حال همسر بنده به دادگاه دادخواستی در خصوص اینکه میگوید که کل پول خانه را خودم دادم و شوهرم به زور و فریب که چون گفته وام خانه را متحمل شده باید بنام من بزنی.... حالا بنده رسید واریزی را ندارم.اقساط منزل رو هم من همراه با خرجی و پول شارژ و غیره را به حساب خانمم واریز میکردم ....الان باز گفته که قسط منزل هم خودم پرداخت میکنم ...حالا راهنمایی بفرمایید در خصوص اینکه میتوان با رجوع به استعلام پرینت حقانیت را ثابت نمود ...و ضمنا قسط منزل ماهیانه 700 هزار تومان می‌باشد که بنده ماهیانه 1 میلیون واریزی داشتم.آیا این اختلاف مشکل ساز برای بنده خواهد بود و آیا راهکارهایی دیگر پیشنهاد میگردد یا خیر....ببخشید متن زیاد بود ..بابت صبر و شکیبایی از همه شما ممنون...

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر با توجه به توضیحات شما مشکلی نخواهد داشت هرچند لازم است بررسی دقیق و مفصل تری صورت بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت راهنمایی بهتر است با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه پرینت بانکی دفاعیات خود را مطرح کنید.
توجه داشته باشید که اگر پرینت بانکی ندارید و مبالغ به صورت دستی و نقدی پرداخت شده می توانید شاهد معرفی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدارک پرداختی ها را تهیه کن از بانک به دادگاه بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما نیاز به بررسی دارد و در کنار آن باید اظهارت شما مجدد و با جزئیات بیشتری شنیده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و دریافت پاسخی در خور، نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک‌میلیون واریزی می تواند از بابت نفقه و..باشدپرینت واریزی و شهادت شهودو پیامک و دیگر مستندات و دفاعی فنی و تخصصی لازم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت مدارک و پرینت های بانکی را به دادگاه مربوطه ارائه کنید تا بررسی لازم انجام شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . ابعاد سوال شما مختلف است . بهتر است حضوری مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید و مشاوره دقیق بگیرید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر همسر شما اکنون به دادگاه شکایت می‌کند و مدعی است که شما دلیلی برای مستحقیت تضمینی دریافت وام ندارید و کل پول ملک را خودتان پرداخت کرده‌اید، نیاز به مدارک و مستندات برای ثابت کردن حقیقت و واقعیت دارید.

یک راه حل برای حل اختلاف، این است که شما کلیه مدارک و صورت‌حساب‌های مالی مرتبط با پرداخت، وام و معاملات خرید خود را با دقت مرور کرده و همچنین استعلام حقوقی و استعلام پرینت از تمامی پرداخت‌های واریزی برای قسط منزل را هم از بانک و یا مؤسسه مربوطه دریافت کنید. اگر تحقیقات و بررسی‌ها نشان دهد که شما قسط منزل را به شیوه‌ای درست پرداخت کرده‌اید و همچنین وام خرید ملک را دریافت کرده‌اید، می‌توانید با استفاده از این مدارک و مستندات، مدارک مدعی را رد کنید و حقوق خود را به عنوان مالک مستحق این ملک حفظ کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اینکه این واریزی ها می توانند تحت عنوان نفقه نیز تعبیر شوند بهتر است علاوه بر جمع آوری دلایل و مستندات لازم از جمله اخذ استشهادیه و پرینت و ... اقدام به تنظیم لایحه تخصصی نمایید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پرینت حسابهاشهودقراین و امارات متقن می‌توانند کمک کننده باشند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
توضیحات خوبی ارائه دادیدمیتوانید با مدارک واریزی و شهود عینی دفاع لازم را انجام بدهید
در این مسیر اگر لایحه تخصصی یا مشاوره تلفنی داشته باشید نتیجه بهتری خواهید داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مدارک میباشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

با ارائه پرینت بانکی دفاعیات خود را مطرح کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام ظاهرا چنین مبالغی به صورت نقدی نبوده پس شما پرینت بانکی بگیرید و از این طریق موضوع را اثبات کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

می توانید با ارائه پرینت بانکی دفاعیات خود را مطرح کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اقدام به تنظیم لایحه با استناد به پرینت بانک و شهادت شهود و... نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و گفتگوی در خصوص جزئیات موضوع
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر شاهدی دارید حتما به دادگاه معرفی کنید و به پرنیت حسابتان هم استناد نمایید ، پرونده نیاز بررسی است ، مشخص نکردید ایشان چه دادخواستی مطرح کرده اند؟ دادخواست رجوع از هبه؟ اگر رجوع از هبه باشد راهکار دفاعی میتوانید داشته باشید ،حتما تلفنی یا حضوری از وکیل مشاوره بگیرید.