مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام وقت بخیر، من خانه ام را فروخته ام و پولم در بانک هست و همسرم ترک منزل کرده و میگوید دیگر با تو زندگی نمیکنم ، آیا عدم تمکین بگیرم؟ آیا قانون در هنگام طلاق جهت پرداخت مهریه حساب را مسدود می‌کند یا قسطی می‌شود پرداخت کرد.؟

پاسخ ها :

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود
برای ترک منزل امکان طرح دعوی الزام به تمکین را دارید و در خصوص انسداد حساب نیز موضوع بدیهی است که هر مدیونی در صورت تقاضای طلبکار با انسداد حساب به میزان دین خویش مواجه خواهد شد.