مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از کارت بانکی امانتی

سلام وادب
هجده ساله ازدواج کردم یک پسر دارم هشت سالش هست. همسرم روزی به من گف کارتت رو بده از دوستم جنس میخرم نگو زنی رو صیغه کرده بودن و کارت روبه ایشون میدهند و پیامک های کارت برای من میومدو بعد از سه روزمن کارتم روسوزوندم و همسرم جریان رو به من گف که خانمی رو سوار کردن درمسیر بازگشت به خانه و ایشون گفتن قلبش مریضه و اگر بیمه بشوم قلبم عمل میشه و…همسرمم باور میکنند و دنبال کاراش میره اما بیمه میگه نمیشه وخانمه میگه اگر صیغه کنیم میشه من رو بیمه کنی و صیغه میشه حالا سیصد و هجده میلیون از کارت من پول کشیده و من میخوام شکایت کنم راهنمایی میخوام که از شوهرمم میتونم شکایت کنم؟ به چه عنوان؟ از اون خانمم با چه عنوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت و یا دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

میتوانید شکایت کنید اما سوال نقاط مبهمی دارد. جهت راهنمایی دقیق تماس بگیرید