مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش

با سلام بنده در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردم و در آزمون کتبی نفر اول شدم و بومی همون منطقه بودم و مصاحبه خوبی نیز دادم ولی چون در زمان مصاحبه هر کدام از رقیبا به صورت تصادفی وارد یک اتاق مصاحبه میشدیم باعث شده بدون اینکه با رقیبام در کنار هم مقایسه شویم به هر کدام نمرات غیر واقعی دادند و نفر دوم که بومی نیز نبود به عنوان قبول شده نهایی معرفی شود و برای اعتراض به آموزش و پرورش مراجعه کردم ولی هیچ شخصی به اعتراض رسیدگی نمیکند. آیا راه حل دیگری وجود دارد تا عدالت رعایت شود با تشکر

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : به نظر می رسد ، به بازرسی منطقه کل آموزش وپرورش مراجعه نمایید ،