مشاوره حقوقی رایگان - درخواست شوهر برای دیدن فرزند

سلام شوهرم در اصل قصد زندگی کردن ندارد و همیشه به هر بهانه ای چن شب در میان یا هفته ب هفته به منزل نمی امده و هر سری با بدترین شرایط فحش و کتک کاری منو از منزل بیرون میکرده و بنده بلاتکلیف هر سری یکی دوماه منزل پدریم میماندم تا ایشون پشیمان شود و هر سری با واسطه گری بزرگتران من میرفتم سرزندگیم. چندین بارهم خیانت کرده به من ولی چون در حال حاضر مدرکی ندارم نمیتونم ثابت کنم.الانم بازم بخاطر همین مسائل نیامدن به خانه وبا فحش وناسزا منو بیرون کرده در منزل پدریم هستم و من الان بعد ده سال زندگی مشترک با ب دختر 5ساله درخواست مهریه و نفقه کردم منودر حین بیرون کردن از منزل شاهدی ندارم. فقط دخترم دیده. و البته صاحبخونم صدای سر و صدای دعوامونو همون شب شنیده. ایشون رفته تمکین زده در اصل بخاطر اینکه نفقه نده ینی صوری اینکارو کرده چون میدونم قصد زندگی نداره و من در جلسه شورا تمکین امضا کردم ایشون نیومد دنبالم بعد چن روز دوباره رفت شکایت کرده ک من نرفتم سرخونه زندگیم. و همینکه ایشون رفته شکایت کرده ک من نمیرارم ایشون بچرو ببینه و بی دلیل منزلو ترک کردم.‌ در صورتیکه چن روز پیش برای آخرین بار خودم با بچم رفتیم به دیدنش ک حرف بزنیم ولی بچم اصلا میلی ب پدرش نداشت و نسبت ب پدرش بی احساس شده ولی پدرش باهاش عکس گرفته. بچم از لحاظ روحی خیلی تو بد وضعیته. میخواستم بپرسم بنده در جلسه نفقه تو دادگاه چطور میتونم از خودم دفاع کنم. و همینطور در جلسه ای ک شوهرم ب دروغ شکایت کرده ک نمیزارم بچرو ببینه و تقاضای ملاقات کرده آیا با نشون دادن عکس میتونم ثابت کنم شوهرم دروغ گفته و بچمم که شاهده پدرشو دیده. و همینطور بچم ک میلی ب پدرش نداره و بینهایت ب من وابستس چطور میتونم کاری کنم ک ملاقاتش با بچم در حد یکی دو ساعت تو هفته باشه. چون ممکنه بچمو تحریک کنه بر علیه من.چون بچم از لحاظ روحی تو بد وضعیته.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از دادگاه در این مورد درخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با شهادت شهود و تحقیق محلی‌ضمن اینکه زمانی که شما را بیرون میکند با پلیس 110تماس بگیرید تا گزارش تهیه شود.