مشاوره حقوقی رایگان - برخورد خودرو که از چراغ قرمز رد شده و به موتورسیکلت زده

سلام. من از وسط میدان رد میشدم خودرو چراغ قرمز را رد کرد و به من زد همون لحظه امبولانس عجله داشت و افسر نیومد کروکی بکشه. پام رو جراحی کردم خودرو در کلانتری شهادت داده است که مقصر است. الان برای مطالبه دیه باید دادخواست بدهم یا برای کشیدن کروکی؟؟ دادخواست را به اسم فرد رد کنم یا بیمه؟ البته شغل خود را هم از دست دادم به خاطر اینکه چندماه نمیتونم راه برم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
بایدبه دادسرامراجعه کنید وشکواییه مطرح بفرمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شکایت ررا در دستور قرار بدیهید