مشاوره حقوقی رایگان - آثار تبعی محکومیت کیفری

با سلام بنده بدون حتی یک روز بازداشتی با قید وثیقه آزاد شدم و در تجدید نظر بجای حبس به جریمه محکوم شدم و پرداخت کردم. رای دادگاه هم حبس تعزیری یکسال درجه 6 بود میخام بدونم آثار تبعیش چند سال هست؟ چون سوپیشینه گرفتم نوشته بود دارای محکومیت موثر کیفری نیمباشید .ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

تحصیل مال نامشروع

آثار تبعی محکومیت کیفری آثار تبعی جرم عدم محکومیت کیفری موثر سوء پیشینه