مشاوره حقوقی رایگان - آثار تبعی جرم تحصیل مال نامشروع

باسلام. بنده در دادگاه تجدید نظر بجای یکسال حبس درجه شش به جزای نقدی محکوم و پرداخت کردم. در استعلام سوپیشینه نوشتن که دارای سابقه محکومیت موثر نمیباشید. میخاستم بدونم آثار تبعی یا همان سجل کیفری من وضعیتش به چجوری خواهد بود با این حکمی که صادر شده است.
یکسال حبس تعزیری درجه 6 در دادگاه بدوی و تبدیل به جزای نقد در دادگاه تجدید نظر بازداشت هم نبودم با وثیقه بودم

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
وقتی در سو پیشینه دریافتی هیچگونه سابقه ای منفی خوشبختانه درج نشده لذا هدف از سوال شما مشخص نیست چه نی باشد.
در نهایت با توجه به اینکه در سو پیشینه دریافتی وقتی سابقه ای درج نگردیده به این معنی است که تبدیل به جزای نقدی محکومیت موثر کیفری نیست .

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.جای هیچگونه نگرانی برای شما متصور نیست.