مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

یه چک داده بودم به رفیقم برای خرید ماشین سال 96، چکی که نمیدونم چجوری دست کسی دیگه افتاده سال 1400 برگشت خورده و حسابام بسته شده، پولی که قبلا دادم و دوباره ازم میخوان، چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام متاسفانه چک رو قابل انتقال داده بودید یعنی شما چنانچه تمایل نداشتید چک منتقل بشه باید غیرقابل انتقال رو قید می‌کردید حال که منتقل شده دربرابر دارنده جدید بایر بررسی بشه شرایط چک تجاری داشتهه یانه اگه نداشته باشه ایراداتی مثل پرداخت وجه موثراست اگه داشته باشه شما پرداخت می کنید و بعدا علیه دارنده قبلی طرح شکایت می کنید .

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

سلام چنانچه مدارکی دال بر پرداخت دارید علیه کسی ک مبلغ چک را ب وی پرداخت نموده اید خیانت در امانت می توانید اقدام کنید