مشاوره حقوقی رایگان - بخاطر سوسابقه به شکایتم رسیدگی نمیشه

باسلام ادب بنده درگذشته بدلیل مشکلات خانوادگی به اجبار در تهران زندگی میکردم در پایین شهرمنطقه مولوی بخاطر نداشتن جا مکان چندین بار توسط مامورین دستگیر شدم که دو سه بار هم روانه زندان شدم این مورد تهران ایرادی نداره اما الان مدتی است برگشتم شهرستان موضوع اینه هر موقع میخوام علیه کسی شکایت کنم در کلانتری به خاطر سابقه اهمیت نمیدن وطرف مقابل هم از این موقعیت سواستفاده می‌کند ونمیدونم به حق خودم برسم لطفا در مورد راهنمایی وراه کار نشان دهید مرسی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. داشتن سابقه مانع شکایت ورسیدگی به شکایت شما علیه افراد نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید. به کلانتری ارجاع می شود، باید رسیدگی کنند.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

از طریق دفاترخدمات قضایی یا دادسرا شکایت کنید