مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات در معامله ملکی

قطعه زمینی را خریداری کرده ام ،طرف در قولنامه تعهد داده که در مدت دو هفته برق ان انشعاب در سر زمین تحویل دهد ولی الان چهار ماه به تعهدش عمل نکرده ،در قولنامه بنده از مبلغ ثمن پنجاه میلیون تومان نگه داشته ام از بابت وصل برق.حالا بنده چکار می توانم بکنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

الزام به انجام تعهدات قراردادی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چه آب و برق وصل شود چه وصل نمی‌شود نمی‌توان به این بهانه پول را پرداخت نکرد