مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

من برج 10 99 600متر زمین خریدم 230میلیون 100 میلیون نقد الباقی قرار تا اول سال جاری بود حالا بقیه پول می‌گوید به روز خسارت تعلق می گیرد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر به نرخ روز نیست خسارت تاخیر تادیه معمولا در قرارداد ذکر می گردد لذا باید قرارداد را مطالعه نمایید . اگر چیزی در این رابطه قید نشده حق مطالبه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به نرخ روز نیست در صورت عدم همکاری راه شکایت باز است اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید