مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای عدم پرداخت کامل بیمه

سلام
من از سال 79 در یک شرکت تعمیراتی به عنوان تکنسین مشغول شدم و از سال 82 بیمه ام شروع شده ولی در سال فقط یک یا دو ماه بیمه رو واریز کردن و چند سالی هم کلا پرداخت نکردند تا سال 92 به بعد که مرتب بیمه و دستمزد پرداخت شده.
ولی از فروردین 1402 بیمه واریز نشده و کارفرما از آذر ماه گفته دیگه بازار کسادی هست و دستمزد ماهیانه پرداخت نمیکند باید چکار کنم آیا بابت چند سالی که بیمه نداده میتونم شکایت کنم ؟واین که یک دفعه داره من رو اخراج میکنه
ممنونم از شما تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حقوق و مزایای شما از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
امکان بازگشت به کار هم میباشد
اگر بیمه تادیه نشده‌ رابطه کاری محرز گردد، به دو تا ده برابر نیز جریمه خواهد شد علاوه بر آن که باید حق بیمه کارگر را به نرخ روز پرداخت در حق صندوق تامین اجتماعی تادیه نماید….