مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به صدور کیفرخواست

سلام برای بنده کیفرخواست صادر شده و وقت رسیدگی در دادگاه تعیین شده است. بنده به این کیفر خواست اعتراض دارم چرا که شعبه بازپرسی بدون مدارک کافی شاکی و تنها با اقرار من کیفرخواست صادر کرده است. من اقراری نکردم. چه باید بکنم.؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قرار جلب به دادرسی قابل اعتراض نیست
در دادگاه مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اقرار ادله محسوب می شود
ولی این فرصت را دارید که در دادگاه از خود نسبت به اتهام وارده دفاع کنید