مشاوره حقوقی رایگان - مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد

درود
بنده سال 99 بابت کلاهبرداری از شخصی که شهرستان بود شکایت کردم و طرف محکوم به پرداخت مبلغی شدو مبلغ به حساب دادگستری واریز کرد و به علت فاصله زیاد و محدودیت های ایام کرونایی ان زمان و کم بودن مبلغ من مراجعه نکردم دو ماه پیش برای دادن شماره شبا لایحه از شهر خودم ارسال کردم ولی جواب داده نشد (پروند اجرای احکام فسا شیراز هست)...
اخرین ابلاغیه دادگاه بدین صورت هست :

موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 10 روز از تاریخ 1400/01/22 علت حضور :دريافت محكوم به

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 10روز نوع علت حضور : دريافت محكوم به (موضوع شکایت علیه ...
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اين صورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

اینکه گفته شده مطابق مقررات تصمیم گیری میشه یعنی چی ؟ من الان میخواهم حضوری برم بگیرم آیا امکانش هست یا خیر؟ پول به حساب واریز می کنن یا چون زمان زیاد گذشته اینکار نمی کنند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است حضورا پیگیری کنید و ارسال لایحه و شرایط کرونا و..را توضیح دهید.