مشاوره حقوقی رایگان - اثبات باکره نبودن زوجه قبل عقد

باسلام
من تقریبا شش ماهه که با خانوم عقد کردم و رابطه جنسی کامل داشتیم باهم ولیکن الان به مشکل خوردیم و قصد جدایی داریم
خانوم بنده در زمان عقد باکره نبودند ولیکن در عقدنامه به خاطر حفظ ابرو دوشیزه نامبرده شده
بکارت ایشون در گذشته توسط شخص دیگری برداشته شده به صورت نامشروع
آیا راهی برای اثبات این موضوع وجود دارد؟
آیا اگر درخواست طلاق بدهم باید مهریه هم پرداخت کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید و اعلام کنید که در چند روز اخیر متوجه موضوع شده اید.