مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی و ارائه طریق

با سلام، به مدت 12 سال کارمند قراردادی بانک قرض الحسنه مهر ایرانیان هستم، اکنون مدیریت بانک با هماهنگی مدیرعامل، نامه عدم نیاز به من داده اند. در واقع قرارداد را برای سال 99 تمدید نخواهند کرد، آیا بیمه بیکاری شبیه مشمولین تامین اجتماعی شامل من خواهد شد؟؟؟ آیا میتوانم برای برگشت به کار به دیوان عدالت اداری شکایت کنم، ؟؟

پاسخ ها :

نامه عدم نیاز کارمند بازگشت به کار بیمه بیکاری کارگر کارفرما