مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوان به حکم قطعیت یافته در تجدید نظر استان اعاده دادرسی یا فرجام خواهی کرد

اینجانب به اتهام نگهداری 70لیتر مشروبات الکلی که اصلن برای من نبوده و تو تفتیش بدون حکم ضابطین از اتاق تاسیسات اسانسور کشف شده که تو تصرف مدیر ساختمانه که من تو اعتراض همه اینارو گفتم و مدیر که پسر عموم هم هست معرفی کردم ولی رای تجدید نظر ضمن تایید حکم بدوی در میزان مجازات تخفیف داده که 6ماه حبس 24ضربه شلاق 17.500.000تومان جریمه بوده ضابطین با حکم ورود به واحد شماره 1ساختمون که من اجاره داده بودم و مهمان پدرم تو سوم بودم وارد شدن که بجرم خریدار اموال مسروقه بوده که کذب بود ایا میتونم کلی از قوانین ایین دادرسی کیفری تو این پرونده نقض شده رو پیوست کنم و اعاده دادرسی یا فرجام خواهی کنم لطفن کمکم کنین خدا شاهده بی گناه هستم برای من نبوده مشروبات اصلن

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگر دلایل جدیدی دارید

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام باید تقاضای اعمال ماده 477 قانون آئین دادرسی کیفر ی کنید