مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی حکم قطعی

سلام وقت بخیر

برادرم در پرونده کلاهبرداری و تهدید در دادگاه بدوی حکمش اومده که ( از حیث بزه کلاهبرداری علاوه بر رد مال به شاکی و دوسال یک روز حبس و پرداخت 70 میلیون تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت و از حیث بزه تهدید به 74 ضربه شلاق محکوم شده که تنها مجازات اشد قابل اجرا می باشد ) که بعد به دادگاه‌ تجدیدنظر ارجاع شد و حکم تایید شد و فقط مجازات حبس به دلیل عدم سابقه کیفری به 6 ماه و یک روز کاهش یافت.
آیا می‌توان درخصوص این رای، اعاده دادرسی کرد؟ چطور باید اقدام کنم؟ و چقدر احتمال دارد درخواست قبول کنند؟ و صرفا درخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم می‌شود یا فقط پذیرش درخواست اعاده دادرسی مانع اجرای حکم می‌شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعاده دادرسی شرایط خاص خود را دارد دلیل شما چیست برای اعاده دادرسی ..... دلایل برای مستند باشد وگرنه درجا رد خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رای که مناسب است دلیل جدیذی دارید که اعاده میزنید؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد