مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

بنده زمینی دارم در جاده وادون گیلاوند
همه ساختن دیروز اومدم پی بریزم که شهرداری مانع شد گفتم این همه مغازه و خونه و ... گفتن اجازه نمیدیم فنس بکشین
حالا من شنیدم که تا یه ارتفاعی میشه دیوار کشید بنظرتون آیا میشه
زمین سندش بنام سند کشاورزی خورده
خودمم شغلم گلکاری است میخوام درختکاری کنم اونجارو
میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عليرضا  صادقي نژاد

جناب آقای عليرضا صادقي نژاد :

با توجه به تبصره 4ماده یک قانون حفظ اراضی کشاورزی تاسیس گلخانه تغییر کاربری محسوب نمی‌شود و شما جهت بهینه سازی می‌توانید فنس کشی کنید

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام: با مراجعه به اداره متبوعه ، ویا رویت دیوار همسایگان شما نیز اقدام به احداث دیوار یا فنس یا نرده مجاز نمود