مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

باسلام
برادر من 20 سالشه و با یه دختر 16/5 ساله فقط یه هفته دوست بودن که با اصرار دختر به بیرون رفتن دختر پرده اش رو از دست داده با رضایت خودش تن به رابطه داده
دو روز بعد از ازاله بکارت پیش ماما رفتن و ماما نامه داده که پرده به تازگی پاره شده
پدر مادر دختر به شدت اصرار به ازدواج دارن و مهریه بالا میخوان در صورتی که برادر بنده اصلا دختر رو دوست ندارن
دختر ادعا میکنه که خیلی برادرم رو دوست داره و راضیه زنش بشه
ولی از طرف خانواده ما و برادرم اصلا رضایتی وجود نداره
حالا سوال بنده اینه که
اگر پدر دختر شکایت کنه بخاطر سن دختر میتونه ادعا کنه که دخترش گول خورده چون زیر سن قانونی هستش؟
مجازاتشون چیه؟
مهرالمثل به دختر تعلق میگیره با اینکه راضی بوده یا فقط ارش بکارت تعلق میگیره؟
آیا میتونن برادرم رو محجور کنن که دختر رو عقد کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

برادرتان مرتکب جرم شده و مجازات خواهد شد حداقل به خاطر رابطه نامشروع. درخصوص مهرالمثل یا ارش البکاره بستگی به ادعای دختر و تشخیص دادگاه دارد