مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت خسارت تصادف توسط بیمه

با سلام خدمت وکیل کار دان بنده به همراه همسرم مسافر شهرستان بودیم که توی مسیر جاده هردوی ما خوابمان برد و از جاده منحرف شدیم و به علت واژگونی خودرو دست خانم بنده که راننده بود شکست و بنده به دلیل ضعف بینایی هرگز تمایلی به رانندگی و گواهینامه نداشتم و در روز حادثه خانم بنده که گواهینامه هم داشته از ماشین به سختی پیاده میشه و من بیهوش قسمت سرنشین بودم و کمربند بسته بودم و باز شدن ایربگ جانمان را نجات داد و اولین نفراتی که در حادثه حاضر بودن مسئولین اورژانس بودن آنها به اشتباه من را راننده و همسرم را سرنشین ثبت کردن و بعد از انتقال ما به بیمارستان سایر ارگانها از جمله پاسگاه انتظامی و پلیس راه نزدیک حادثه همه مدارک اورژانس را مرجع قرار دادن که به ضرر ما تمام شد تا جایی که به قاضی رسید خانم بنده گفتن راننده من بودم اشتباه شده و جناب قاضی گفتن اعتراض کنید به شرطی که بتوانید اقدام کنید به سختی و دوری راه آن شهرستان به ناچار رفتیم نه نیروی انتظامی و نه پلیس راه قبول کرد و در نهایت رفتیم پیش اورژانس همان جایی که اولین نفراتی در صحنه حادثه بودن از شان سوال کردیم که چرا این اشتباه رخ داده راننده خانم بوده و من سرنشین و آنها به ما اعلام کردن که وقتی ما رسیدیم محل حادثه خانم از ماشین پیاده شده بود و شما قسمت سرنشین کمربند بسته و بیهوش بودین و شواهد نشان دهنده این بود که خانم راننده باشد ولی خانم حال خوبی نداشت دچار شوک شده بود و با ترس و شکسته شدن دستش اعلام کرد که نه من راننده نبودم و این موضوع و اشتباه بهانه ی شده بود در دست بیمه و هر چند که با دستور قاضی و تصحیح کردن تیم اورژانس باز هم قاضی قانع نشد و دستور داد به هیئت 3 نفره که یه سرهنگ و یک سروان و و یکی دیگر از تیم نیروی پلیس راهور آمدن به جایی که ماشین در آن پارکینگ بود و با سوال جواب کردن از ما و بازدید ماشین و اضطراری اورژانس به نفع ما رای داد ولی گویا بیمه دنبال بهانه ی بود و بهانه دستش آمده و پرونده ما حالا که هیچ مشکلی ندارد آن ها ما را دلسرد کردند و نمیدانم چگونه احقاق حق کنم به کمک و راهنمایی شما نیازمندم.همه مدارک و مستندات لازم بدون نقص موجود هستند لطفا راه درست را به ما نشان بدهید و در این پرونده کمکمان کنید بگین چه راهی زود جواب میدهد مشکل هزینه نیست ضمن آن که حادثه در تاریخ 1401/4/4 اتفاق افتاده .... فعلا آنها در ابتدا که ماشین را باید درست میکردن آن را هم انجام ندادن و بهانه الکی و من در آوردی میاورن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

به طرفیت شرکت بیمه دادخواست بدهید و چنانچه نظر کارشناس تصادفات در پرونده نیست ابتدا درخواست تامین بدهید