مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت خسارت تصادف توسط بیمه

باسلام وقت بخیر
برای بنده یک مشکلی پیش اومد خواستم خدمتتون پیام بدم که شاید مشکل بنده رو بتونید حل بفرمایید.
بنده بیمه بدنه خودرو رو با بیمه ...انجام دادم چند وقت پیش یک تصادفی که کردم که حدود 75 میلیون و خورده ای خسارت به خودروی بنده وارد شد بعد از طی شدن مراحل اداری و بازدید کارشناس بیمه از خودرو اعلام فرمودند که پیش فاکتور بیارم که تایید کنند و بعد کلی دردسر بابت تهیه پیش فاکتور ( اصلا چیزی به نام پیش فاکتور نمی دادند متاسفانه ) خلاصه تهیه کردم دادم و مورد تایید قرار گرفت ، الان که دارم خدمتتون پیام میدم بعد از گذشت 3 هفته از زمان دادن پیش فاکتور به شرکت بیمه هنوز مبلغ خسارت به حساب بنده واریز نشده است
سوالی که اینجا دارم اینه که الان مبلغی مابه التفاتی که الان رو اجناس اومده آیا شرکت بیمه تقبل می کند که پرداخت کند یا خیر چون تمام لوازمی که بنده پیش فاکتور گرفتم و ارائه دادم درحال حاضر با افزایش قیمت 10 الی 15 درصدی روبه رو شده در حالی که بنده هنوز نتونستم لوازم خریداری کنم ، اگه واقعا شرکت بیمه ای توان پرداخت خسارت ندارد چرا اینهمه دردسر برای مردم درست می کنه، در حال حاضر الان خودرو بنده حدود 3هفته تو پارکینگ مونده و تعمیرکار هیچ کاری روی خودروی بنده انجام نداده به شعبه پرداخت خسارت هم مراجعه می کنم اعلام می کنند که بودجه اختصاص ندادند که حواله بزنیم ، خواستم ببینم چطور می توانم شکایت کنم تا بیشتر از این متضرر نشوم با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.