مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت نزاجا پس از بازنشستگی

باسلام،بنده با سابقه 24 سال خدمت در نزاجا با تقاضای شخصی خودم 8 ماه پیش با ماده 127 بازنشسته شدم، هیچگونه مشکل حقوقی و انضباطی هم نداشتم، الان پشیمانم میخوام برگردم سرخدمت، میتونم برگردم..؟
لطفا راهنمایی کنید و اینکه از کجا اقدام بکنم، باید برم کانون بازنشستگان یا مستقیم برم آجا..؟
باتشکر..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام به نیروی انسانی اجا مراجعه ودرخواستتان را میدهید در کمیسیون مطرح درصورتی که تصویب شد میتوانید برگردید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون مربوطه تصمیم گیری شود