مشاوره حقوقی رایگان - کسر غیرقانونی از حقوق بازنشسته

بنده بازنشسته فرهنگی.
سلام. در سنوات گذشته تسهیلات بانکی یکی از اشنایان را ضمانت نمودم وام گیرنده یک قسط هم واریز نکرده ثبت اسناد بدون اطلاع اقدام به کسر حقوق نموده ماهیانه یکصد و پنجاه هزار تومان مبلغ چهار میلیون و هشتصد تومان کسر نمود مطلع شده اعتراض کردم چون قانونا حقوق بازنشسته مصون از کسر حقوق است کسر را متوقف نمود. حالا پول من که مسترد نشده تکلیف چیست؟ اخذ و ایصال ان چگونه است؟ باتشکر

پاسخ ها :

مریم رمضانی

مریم رمضانی:

با سلام . دادخواست مطالبه مبلغ 4800000 تومان به طرفیت مضمون عنه تقدیم کنید.