مشاوره حقوقی رایگان - ماده 89 دو درصد

با سلام بازنشسته تامین هستم حدود3سال سابقه جبهه دارم ماده 89بمن دو در صد کسر حقوق تعلق مگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کلیه جانبازان اعم از شاغل و بازنشسته از پرداخت حق بیمه معاف هستند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کلیه جانبازان اعم از شاغل و بازنشسته از پرداخت حق بیمه معاف هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

کلیه جانبازان اعم از شاغل و بازنشسته از پرداخت حق بیمه معاف هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود کلیه جانبازان عزیز اعم از شاغل و بازنشسته از پرداخت حق بیمه معاف هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جانبازان از پرداخت حق بیمه معاف می باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قانون کلیه جانبازان از پرداخت حق بیمه معاف می باشند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کلیه جانبازان اعم از شاغل و بازنشسته از پرداخت حق بیمه معاف هستند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی پیگیری نمایید