مشاوره حقوقی رایگان - واریز نکردن یارانه حمایتی یارانه کرونا

باسلام و خسته نباشید سازمان بهزیستی هدفمندیی یارانه ها و سازمان رفاه اجتماعی تو رسانه گفتن شناسایی خانوادهای که درامد ثابت ندارند بنده ایا کارمند رسمی هستم ایا خودرو دارم ایا بیمه تامین اجتماعی دارم بعدم ایا حساب بانکی بنده که یک حساب بانک مسکن بیشتر ندارم ترا خدا چرا دروغ به ملت میگوید ترا خدا تا چه وقت ما را در برابر خانواده شرمنده میکنند این حساب بنده هست شماره چرا یارانه حمایتی اقتصادی کرونا برای بنده واریز نشده علت چه هست به کجا مراجعه بکنم تشکر خانواده چهار نفره نه سهام عدالت دارم هیچ از این جمهوری اسلامی بجز یارانه و یارانه بنزین هیچ تا بحال به بنده ندادند بعد میگویند خانواده شناسایی شد حتما دوربر خودشان شناسای کردن به خدا بنده ایرانی هستم و از رزمندگان جنگ های نا منظم کردستان نه بیمه دارم نه زیر پوشش ارگانی هستم ترا خدا به داد من برسید تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای به فرمانداری یا بخشداری شهرتان باید مراجعه کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد