مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام و خسته نباشید سه سال از فوت پدرم میگذره و هنوز تقسیم ماترک صورت نگرفته یه منزل پدری داشتیم که از ابتدا دو دانگشو به نامادریم داد پدرم و 4 دانگ باقیمانده اش رو بخاطر گرفتن وام برای برادر ناتنی ام بخاطر قانون بانکی که باید 6 دانگ خانه به اسم یکنفر باشه رو وکالتی تو محضر به اسم نامادری ام کردن ولی امسال خونه رو فروخت و هیچی به ما نداد علاوه بر اون یک زمین کشاوری و یک باغ هم که سندش به اسم پدر بزرگمه و به اسم پدرمم تغییر نیافته بود رو قولنامه ای برادر و نامادری ام برا خودشون به تاریخ 6 سال قبل درست کردن و وجه معامله رو زدن به صورت نقدی دریافت کردن یکی 28میلیون یکی 7 میلیون حالا سوالم اینه که برا خونه میشه محکومشون کرد به خیانت در امانت و برا زمین و باغ چکار میتوان کرد. پیشاپیش بخاطر راهنماییتون کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اینکه به چه نیتی،مهم نیست .مهم این است که پدر مرحومتان در زمان حیاتش ملک را به نام نامادری تان کرده است ولا غیر بنابر این کاری نمی توانید انجام بدهید.اما در خصوص مابقی املاک اگر یقین دارید که این قولنلمه بعد از فوت پدر تان تنظیم شده وجعلی می باشد ،می توانید با موضوع جعل سند واستفاده از سند جعلی بر علیه آنان طرح شکایت کنید فلذا در صورت اثبات موضوع که توسط کارشناس خط انجام خواهد شد،هم مرتکبین مجازات می شوند وهم ملک به حالت قبلش(البته پس از طی فرایند هایی)بر می گردد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
در خصوص منزل کاری از پیش نخواهید برد چرا که سند به نام ایشان منتقل شده
در مورد دوم به طرفیت هر دو نفر دادخواست تقسیم ماترک تقدیم نمایید.