مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست رفع تصرف عدوانی برای زمینی که نزدیک به60سال تصرف غاصبانه شد

باسلام خدمت اساتید بزرگوار ،بنده سوالی داشتم درمورد کسی که زمین پدری داشته ارثیه که ازجدپدری به پدربزرگم به ارث رسید وبنجاق قباله قدیمی باحدوحدودمشخص ومهروشاهدهم دارا هست ونزدیک به 60سال تعدادی تصرف غاصبانه کردن ومتصرفین هیچ گونه برگ خریدوسندرسمی ندارندضمنااون زمین تصرفی ثبت نشده پلاک فرعی نداره ولی جزپلاک مادر هست یعنی مجهول مالک هست وارث میتوانددادخوست رفع تصرف عدوانی مطرح کردیانه لطفآ راهنمایی بفرمایدباتشکرفراوان

پاسخ ها :

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
در دعوای رفع تصرف عدوانی، رای به نفع وراث صادر نمی شود مگر اینکه بتوانید مالکیت خود را اثبات کنید
بهتر هست در ابتدا دادخواست اثبات مالکیت بدید و پس از اثبات مالکیت، دادخواست خلع ید مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
خیر
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظرسنجی شرکت بفرمایید.