مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یکطرفه قرارداد پیش فروش ملک از سمت فروشنده

با سلام و تهیات
ضمن تبریک سال نو سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
روز 25 اسفند امسال قرارداد پیش فروش ملکی را داشتیم، همه چیز بخوبی پیش رفت در بنگاه مبلغ 10 میلیون تومان نقد کارت کشیدیم و الباقی را چک دادیم
قرارداد بصورت دستی توسط مشاور املاک تنظیم شد، قرار بر صدور کد رهگیری در عصر همان روز شد، مشاور املاک مبلغ 3 میلیون تومان از ده میلیون را تحویل فروشنده دادن و الباقی را بابت کمیسیون از سمت فروشنده برداشتن و چک ها تحویل شدن و ایشون قرارداد را امضا و انگشت زدن که در آن همه شرایط قید شده بود اعم از دریافت وجه نقد.
عصر آنروز مثل اینکه در سامانه به کد پستی ملک گیر میدن و مشکل داشته فروشنده ادعا میکنه که باید مدارک رو ببره پست و مشکل را مرتفع کنه فردای آن روز پس از گذشت 26 ساعت میان و مدارک رو از بنگاه تحویل میگیرن و چک ها و مبلغ 3 میلیون رو به بنگاه میدن و رسیدی به بنگاه میدن که مدارک را را برای دریافت کد پستی از بنگاه گرفته و پیگیر قضایا خواهند شد. ولی شب همان روز به بنده پیام میدن که برید چک ها و پولتون رو از بنگاه بگیرید.
آیا ایشون حق فسخ به این شکل رو دارن
ما که چیزی توی قولنامه ننوشتیم ضمن اینکه جریمه پشیمانی هر طرف 30 درصد ارزش معامله تعیین شده.
آیا میتونیم با شرایط گفته شده حق خودمونو بگیریم و قرارداد پابرجا بمونه

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.قراردادیک طرفه قابل فسخ نیست مگراینکه برای نامبرده فسخ یک طرفه برای مدت معین باشد.ویا شما ثمن معامله را دریافت کرده باشید.اظهارنامه برای ایشان ارسال ودرخواست انجام تعهد رانمایید.