مشاوره حقوقی رایگان - پروسه قانونی جدایی از خانواده چقدر طول میکشد؟

سلام من 26 سال دارم دختر هستم و اصلا نمیتونم با خانواده ام زندگی کنم هم خونه و هم ماشین دارم درآمد هم بد نیست چقدر طول میکشه پروسه قانونی و اینکه امروز برای همیشه از خانه آمدم بیرون و پدرم اصلا با این قضیه مشکلی نداره فقط مادرم و برادرم خیلی برای من مشکل ساز هستند و مادرم بیماری روانی دارند و برادرم دست بزن دارد میشه کمکم کنید؟

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
چیزی به عنوان جدایی از خانواده نداریم و خانواده همیشه با شما و برای شما هست و فقط با توجه به اینکه شرایط خاصی را بیان داشتید میتوانید مسکن جدا تهییه نموده و زندگی کنید ولی برای ازدواج حتما نیاز به اذن پدر دارید در صورتیکه باکره یعنی دختر باشید و در صورت مخالفت پدر و اثبات ضرورت ازدواج میتوانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید .
در نهایت چنانچه در زندگی مجردی مزاحمتی از سوی خانواده ایجاد شود میتوانید به بهزیستی و یا پلیس مراجعه نمایید .