مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر توسط دختر مجرد غیر شاغل متمکن

باسلام خانم مجرد هستم که در حال حاضر مادرم مستمری پدر را دریافت میکند پیش از اینکه من در گذشته ده سال سابقه تامین اجتماعی داشتم الان به خاطر بیماری خاص خودم و نگهداری از مادر بیکارم یک اپارتمان دارم که از ان اجاره دریافت میکنم بفرمایید بر اساس کدام ماده قانونی
مستحق دریافت مستمری پدرم به دلیل داشتن ملک و دریافت اجاره نمیباشم؟
چون سازمان بمن این را گفته که بمن تعلق نمیگیرد چون مالک هستم
مگر نه اینکه عدم اشتغال و تجرد کافیست تا احراز شرایط باشد؟!!!

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شخص فاقد بیمه و اشتغال باشد به ایشان مستمری تعلق نمی‌گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شرط لازم مجرد و عدم اشتغال میباشد به دیوان شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

داشتن ملک و گرفتن اجاره دلیل عدم تحقق مستمری نیست. فقط شغل و شوهر از عوامل عدم تحقق مستمری است.

ماده48 قانون حمایت از خانواده

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. مطابق بند 3 ماده 48 «قانون حمایت خانواده»، «فرزندان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.» بنابراین، شرط دریافت مستمری بازماندگان برای فرزندان دختر، نداشتن شغل یا شوهر است و قانون، محدودیتی بابت ازدواج یا اشتغال قبلی در نظر نگرفته است. بنابراین شما حائز شرایط فوق هستید و تمکن مالی شما ربطی به سازمان ندارد. در صورتیکه سازمان تامین اجتماعی اقدام مقتضی را انجام نمی دهد به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.